Hondenplanet

CAC/CACIB Dogshow Maastricht en Benelux Winner op 30 september en 1 oktober 2017

De CAC/CACIB Dogshow Maastricht wordt dit jaar voor de 38e keer gehouden op zaterdag 30 september 2017. Op zondag 1 oktober 2017 wordt de 39e CAC/CACIB Dogshow. Deze twee internationale hondententoonstellingen worden georganiseerd door MSHV onder auspiciën van de F.C.I. en vinden plaats in het MECC te Maastricht.

Ook dit jaar is het dus een dubbele hondenshow waar op beide dagen alle rassen worden gekeurd.

De hondenshows in Maastricht kenmerken zich door de ruime opzet van de show en de grote ringen waarin de honden gekeurd worden. Lees verder →

Pinkstershow Venray 4 en 5 juni 2017

Pinkstershow Venray - KC Arnhem

Op 4 en 5 juni a.s. organiseert KC Arnhem weer haar jaarlijkse nationale hondententoonstelling, ook wel bekend als de pinkstershow.

Daar de locatie “de Rijnhal” in Arnhem niet meer beschikbaar is heeft de organisatie een nieuwe locatie moeten zoeken. De nieuwe locatie voor de Pinkstershow is de “Evenementenhal Venray” geworden. Omdat deze hal groter is wordt de tentoonstelling op 2 dagen gehouden, eerste Pinksterdag en tweede Pinksterdag.

Dit jaar zal de Pinkstershow een nationale hondenshow zijn met CAC-erkenning en een redelijk aantal buitenlandse keurmeesters. Lees verder →

Hondenshow Oss op 26, 27 en 28 mei 2017

Op 26, 27 en 28 mei a.s. organiseert Kynologen Club Oss en omstreken weer haar 2 jaarlijkse internationale hondententoonstelling.

Op deze show komen deelnemers uit heel Europa.

Deze drie dagen zullen er zo’n 1700 honden, van minstens 200 verschillende rassen, strijden om de titel: Beste van CACIB Dogshow Oss 2017.

De honden worden gekeurd door een groep van geselecteerde nationale en internationale keurmeesters. Lees verder →

Dag van de hond op 21 mei 2017

Dag van de HondOp initiatief van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied wordt dit jaar voor de zevende keer de ‘Dag van de Hond’ gehouden.

Zondag 21 mei aanstaande zetten verschillende kynologenclubs en rasverenigingen zich op meer dan 30 plaatsen in Nederland in om deze ‘Dag van de Hond’ te organiseren. Lees verder →