Oldtimer kopen? Lees eerst deze tips!

Een oldtimer koop je niet zomaar. Het is namelijk een hobby waar je veel tijd en geld in moet steken en daarom moet je er van tevoren goed over nadenken. Om je keuze makkelijker te maken, volgen hier enkele tips over waar je allemaal rekening mee moet houden bij de aanschaf van een hobby-oldtimer. BesparenMeer lezen over "Oldtimer kopen? Lees eerst deze tips!"

Krassen op auto verwijderen

Krassen op auto’s zijn nu eenmaal snel gemaakt. Krassen op het portier of bumper komen het vaakst voor. Niet altijd bent u zelf de schuldige maar u zit er toch mee. Veel mensen denken meteen dat een groot deel van de auto opnieuw gespoten moet worden door de ene of paar krassen en dat zalMeer lezen over "Krassen op auto verwijderen"

Dit zijn volgens ons de drie meest exclusieve auto’s

Als liefhebber van exclusieve auto’s heb je ongetwijfeld je eigen favoriet. Of het nou komt door de snelheid, comfort, of hoe tof deze auto er uit ziet, iedere exclusieve auto is uniek. Auto’s zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een vervoersmiddel die je van A naar B brengt. Wij delen onze passie voor exclusieve auto’sMeer lezen over "Dit zijn volgens ons de drie meest exclusieve auto’s"

Hoeveel kost het om een auto te wrappen?

Het laten wrappen van de auto is een heel populair modificatie middel in Nederland. Het is niet lastig om voor te stellen dat je de kleur van je auto naar een paar jaar een beetje beu aan het raken bent, door middel van een carwrap is je auto snel voorzien van een nieuwe kleur. DitMeer lezen over "Hoeveel kost het om een auto te wrappen?"

Waar moet op gelet worden bij het verzekeren van een Porsche?

Wat is er nu plezieriger dan om rond te rijden in je Porsche. Het is toch heerlijk om in alle comfort en met volop luxe van A naar B te gaan? De auto is geweldig en wil je natuurlijk helemaal in uitleven. Desondanks is een Porsche wel een grote investering. Een investering die je goedMeer lezen over "Waar moet op gelet worden bij het verzekeren van een Porsche?"

Oldtimer carstyling: mijn ervaringen met Buick Sabre Le Sedan (1966)

Zoals je misschien wel weet, carstyling en ook car tuning is een grote rage niet alleen in Nederland maar wereldwijd. En dat al misschien meer dan een decennia lang. Voor dummies ga ik eerst even uitleggen wat deze begrippen inhouden. Altijd goed om te beginnen met de terminologie toch? Nou, Carstyling dat is eigenlijk hetMeer lezen over "Oldtimer carstyling: mijn ervaringen met Buick Sabre Le Sedan (1966)"

Schaalmodellen oldtimers in een vitrinekast

Waarom je schaalmodellen opbergen? Heb jij ook een mooie verzameling van schaalmodellen van auto’s waar je heel trots op bent? Deze vaak kostbare schaalmodellen worden in een nette doos aangeleverd, waarin ze op een voetstuk in zitten. Uiteraard wil je jouw auto wel uit de doos halen, want dat is nu niet direct een leukeMeer lezen over "Schaalmodellen oldtimers in een vitrinekast"