Morgen begint vandaag.
BlueMoon helpt je de juiste keuzes te maken.

Je hebt een bepaalde toekomst voor ogen. Dat betekent keuzes maken over hoe je vermogen voor later gaat opbouwen - en hoe je dat vermogen in stand kan houden. Want de dromen van morgen mogen een goed leven vandaag niet in de weg staan. BlueMoon helpt daarbij. Met tientallen jaren expertise en een persoonlijke aanpak.

Focus op wat
jij belangrijk vindt

Vrijheid. Veiligheid. Keuzes. Vertrouwen. Tijd met familie.
Wat is voor jou belangrijk?

Volg je route

<em>In elke fase</em> van het leven

In elke fase van het leven

Aan het begin van je carrière heb je andere wensen en (financiële) mogelijkheden dan vlak voor je pensioen. En na het kopen van een woning of met opgroeiende kinderen zijn de prioriteiten anders dan wanneer de kinderen het huis uit zijn en je over je oude dag gaat nadenken. Financial Life Planning van BlueMoon beweegt mee met elke fase van het leven. Zo creëren we financiële rust. Een leven lang.

 

Je vleugels uitslaan

Je vleugels uitslaan

Of je nu op jezelf gaat wonen, gaat samenwonen of trouwen. Het is belangrijk dat je een aantal zaken goed regelt. Hoe ga je om met je inkomsten en uitgaven? Moet er iets geregeld worden voor het afdekken van risico’s als arbeidsongeschiktheid of overlijden? Wat zijn je ideeën voor de toekomst en wanneer start je met vermogensopbouw? Allemaal vragen waarbij BlueMoon je kan helpen. Speciaal voor jou hebben wij NextGen ontwikkeld
 

Je eigen woning

Je eigen woning

Of je nu een starter of doorstromer bent, particulier of ondernemer, de woning is voor vrijwel iedereen het fundament van zijn of haar financiële planning. De juiste hypotheek is hierbij van essentieel belang. Bij BlueMoon weten wij als geen ander hoe hiermee om te gaan.

Kinderen

Kinderen

Als je kinderen krijgt, verandert niet alleen je leven maar ook je financiële situatie. Wordt het minder werken? Hoe zit het straks met hun studie? Ook als je kinderen groot genoeg zijn en het huis verlaten, zorgt dat voor veranderingen. Misschien wil je ze wel een goede start geven.

Binnen BlueMoon begeleiden we ook dit traject. Zo nodigen wij de kinderen van onze relaties omstreeks hun 18e uit om bij ons aan te schuiven. Verrassend om te zien hoe zij tegen geld en hun toekomst aankijken. Ga voor meer informatie naar onze NextGen pagina.

Carrière & ondernemen

Carrière & ondernemen

Ga je voor het nieuwe werken, volg je een studie, ben je een carrièretijger of ondernemer? Persoonlijke keuzes die van grote invloed zijn. Of je nu in loondienst bent of ondernemer, opvallend is dat al onze relaties proactief in het leven staan.

Zij realiseren zich als geen ander dat vroeg beginnen met het plannen van je toekomst zijn vruchten afwerpt. Wij noemen dat Financial Life- & Vermogensplanning. Wanneer kom jij in actie? 

Tijd voor andere dingen

Tijd voor andere dingen

Wil je in de aanloop naar je pensioen minder gaan werken of met sabbatical? Eén ding is duidelijk; tijd is alles! Ga genieten van de dingen die je altijd al wilde doen, maak je dromen waar. Belangrijk is dan wel dat je financiële positie dat toelaat. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Goed rentmeesterschap is juist dan essentieel. 

Hier bewijst Financial Life Planning en Vermogensbeheer van BlueMoon zijn absolute meerwaarde. Immers, het tijdig maken van de juiste keuzes in plaats van te wachten tot het niet meer hoeft, is de grote uitdaging.  

Pensioen

Pensioen

Een nieuwe levensfase breekt aan. Niet langer moeten presteren, geen druk meer van buitenaf. Voor de één betekent dit absolute vrijheid, voor de ander een gevoel van leegte. Wat zijn jouw plannen? Blijf je nog even doorwerken, wordt het reizen, meer tijd voor de (klein)kinderen? Misschien wel een nieuwe hobby of vrijwilligerswerk? 

Eén ding is zeker: Waarvoor je een leven lang gewerkt hebt, mag nooit verloren gaan. Financiële rust in alle situaties is daarbij een absolute voorwaarde. In deze fase van het leven draait het vooral om behoud van vermogen. En dat is nu precies waar we bij BlueMoon zo goed in zijn. 

Ouder worden

Ouder worden

Vanaf nu gaat het om goede zorg en geborgenheid. Hoe lang kan je zelfstandig blijven wonen in een voor jou vertrouwde omgeving? Wie neemt de zorg op zich als het wat minder met je gaat en wil je afhankelijk zijn van anderen?

Bij BlueMoon zijn we gewend om ouderen te ontzorgen. Als Family Office waken wij over je vermogen en helpen we bij het maken van belangrijke keuzes. Of het nu gaat om kleiner wonen, overwaarde benutten of zorginkoop. Ook adviseren we bij het opstellen van de juiste testamenten en levenvolmachten. Vaak in samenspraak met de kinderen. 

Legacy

Legacy

Denk jij al na over hoe je straks herinnerd wilt worden en wat jouw footprint kan zijn? In hoeverre wil jij een bijdrage leveren aan een veranderende wereld en het leven van toekomstige generaties? Er zijn verschillende manieren om je vermogen en nalatenschap hiervoor in te zetten. 

Bij BlueMoon begrijpen we dit als geen ander. Ook wij denken na over de toekomst. Het is zelfs de reden waarom we met dit bedieningsconcept zijn begonnen. Lees ons verhaal

Gedreven werken
aan jouw toekomst

De experts van BlueMoon hebben maar één missie:
Jou helpen bij het bereiken van de doelen die jij voor ogen hebt. 

Interessante artikelen